slot malaysiacasino online malaysia
13. Uluslararası Eğitimde Yeni Yönelimler Kongesi – ICONTE 2022

13. Uluslararası Eğitimde Yeni Yönelimler Kongesi – ICONTE 2022

by
187 187 people viewed this event.

Merhaba değerli Katılımcılar,

Sürekli yaptığımız şey neyse biz onu yaptık, yapıyoruz ve yapacağız. Bir yerden başlamak lazımdı, biz de en iyisinden başladık. Güçlü Türkiye’nin güçlü nesilleri için küçük ama bir o kadar büyük bir adım attık. Eğitimde mükemmellik yolculuğumuzu örgütlü bir biçimde gerçekleştirmek için Eğitimde Mükemmellik Derneğini Aydın ilinde 30 Ağustos 2020 Zafer Bayramı’nda kurduk. Bu kutlu mükemmellik yolcuğumuza kararlı bir biçimde devam ediyoruz. Geçen bu kısa süre içinde sekiz dergi ve iki kongreyi (IEXCEL ve ICONTE) hepimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimde inandığımız mükemmelliği elimizdeki imkânlarımız ölçüsünde ülkemizin her köşesine, mümkün olan en iyi şekilde, bilimsellikten taviz vermeden yaymak için gayret edeceğiz. Tüm bunları yaparken Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, kurucu değerlerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağız.

Mükemmellik yolculuğunun bitmek bilmez bir süreç olduğuna inanan eğitimcilerle mükemmellik yolculuğumuzu önce ülke, sonra dünya markası haline getireceğiz. En iyi eğitimleri, kongreleri, yayınları derneğimizin temel ilkelerine bağlı kalarak (Şeffaflık, hesap verebilirlik vb.) hepimizin hizmetine sunmak için çabalayacağız.

Eğitimde Mükemmellik Derneği ailesi olarak, “biz” olmanın, birlikte olmanın ve güçlenmenin değerini çok iyi biliyoruz. Ortaya koyduğumuz bu değer hepimizin, bizim. Birlikte bu değeri hak ettiği noktaya getireceğiz. Geleceğin bizim olacağına inanıyoruz ve o nedenle her şeyi eğitim için yapıyoruz. Bizim geride bırakacağımız en büyük mirasımız bilimsellikten taviz vermeyen, evrensel etik ilkeleri ve değerleri, kültürel değerlerimizle bütünleştirmiş insanlarımız olacaktır. Nitekim bu ülke için ne verdiğin, ondan ne aldığından daha önemlidir. Biz de ortak akıl ile en iyiyi vermek için buradayız. Bu yolculukta bize güveniyoruz. Yolculuk bizim yolculuğumuz, gemi bizim gemimiz, kaptan da tayfa da biziz. Eğitimde mükemmellik yolculuğumuza hoş geldiniz. Bizim için en iyisini yapmaya söz verdik. Çünkü biz siziz. Hep birlikte “Hep Daha İyiye”

Eğitimde Mükemmellik Derneği Ailesi

Additional Details

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

2022-05-12 / 09:00 to
2022-05-14 / 18:00
 

Location

Online event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends