slot malaysiacasino online malaysia

Kongre Yönetim Sistemi, kongre, konferans, çalıştay, seminer gibi büyük ve küçük ölçekli akademik etkinliklerin yönetimini sağlayan bir sistemdir. KYS ile çevrimiçi olarak sistem üzerinden bildiri başvurusu alınabilir, oturumlar organize edilebilir, bildiri başvuruları hakemler tarafından değerlendirilebilir, sertifikaları düzenlenebilir, kabul mektupları hazırlayabilirsiniz. Bilimsel etkinlik öncesi ve sonrasında yapılan gezi etkinlikleri ve konaklama için rezervasyon alabilirsiniz. Konferans ücretini, gezi ve konaklama ücretlerini online olarak tahsil edebilirsiniz.

  • Bilimsel etkinliklere yönelik organizasyonunuzu basitleştirir ve kolaylaştırır.
  • Etkinliğinizi çevrimiçi hale getirir, işlemlerin tümü internet tarayıcısı üzerinden yapılır.
  • Büyük ya da küçük ölçekli etkinliklerinizi uygun maliyetle yönetmenizi sağlar.
  • Bilimsel etkinliğinizi kolayca ve hızlı bir şekilde organize edin ve yönetin.
Message!

Bidgecongress Sisteminde Süreç Nasıl Çalışıyor

Kayıt

Kayıt

Kayıt formunu ayrıntılı doldurarak, görev almak isteniz etkinlik ve görevleri seçmeniz gerekmektedir. Seçtiğiniz bu etkinlik ve görevleri daha sonra tekrar değiştirerek güncelleyebilirsiniz.

Seçim

Seçim

Kayıt formu dolduran akademisyenler listesinden yapılacak etkinliklere göre uzmanlık alanları ve unvanlarına göre akademisyenler belirlenir.

İletişim

İletişim

Etkinliğe göre belirlenen akademisyenler ile sistemden davet gönderilerek iletişime geçilir. Daha sonra daveti kabul eden akademisyenler etkinliklerin listesine eklenir.

Bildirim

Bildirim

Etkinlik için seçilen akademisyenlerin daveti kabul etmesi ile oluşturulan listelerin etkinlik düzenleyiciye iletilmesi sonucunda süreç son bulmaktadır.

Başvur

Bidgecongress

Akademik Organizasyon Platformunun Ayrıntıları
15214
15214
Üye Akademisyen
48
48
Destek Verilen Etkinlikler
57
57
Desteklenen Yayınlar
51
51
Kayıtlı Kurum ve Kuruluş